Telefoon  078 - 221 0102 |   Werken bij ons   |  Klantportaal
 
    Crossing Borders Development HOME       DIENSTEN       PROJECTEN       ACTUEEL Klik hier      OVER       CONTACT    
           
     
   

Binnenkort: start verkoop appartementen Wilhelminakwartier Sliedrecht


In december 2019 hebben wij samen met de Gemeente Sliedrecht de anterieure overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van 100 appartementen op de oude ziekenhuislocatie van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Sliedrecht. De start van de verkoop komt dichterbij en we hebben Alblasserwaard makelaars gevraagd om de verkoop van de appartementen te begeleiden.

Wilhelminakwartier
Het project heeft inmiddels een prachtige naam gekregen, het Wilhelminakwartier. Het dankt haar naam aan de 4 urban villa’s die als kwartier, met de centraal gelegen entrees aan het middenplein, bereikbaar zijn vanaf de Wilhelminastraat.

Wilhelminakwartier

Het plan betreft 4 urban villa’s in een groene omgeving met het parkeren uit het zicht weggewerkt onder dijkniveau. Er komen 100 appartementen variërend van 62 m² tot 160 m², dus voor ieder wat wils. Het plan heeft uiteenlopende plattegronden voor verschillende doelgroepen van starter en doorstarter tot en met senioren. De appartementen hebben grote buitenruimten, veel daglichtinval, zijn energiezuinig en zeer comfortabel uitgevoerd met onder andere vloerverwarming, vloerkoeling en luxe badkamers. Bovendien is er veel aandacht besteed aan de invulling van het groen in de directe omgeving.

Uitzicht
Het verkoopteam van Alblasserwaard Makelaardij heeft onlangs een kijkje genomen in het oude ziekenhuis. Bekijk hier de beelden van het uitzicht.Uw wensen voor een nieuw appartement
Wij zijn uiteraard erg benieuwd naar wat u belangrijk vindt bij een nieuwe woning. Wilt u aan ons laten weten wat uw wensen zijn?

U kunt uw wensen en gegevens achterlaten op www.wilhelminakwartier.nl. Hier kunt u ook een indruk opdoen van hoe de appartementen er straks uit komen te zien.

In een volgende update brengen we u op de hoogte van de planning voor de verkoop van de appartementen. Heeft u in de tussentijd vragen, dan kunt contact opnemen met Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs via wilhelminakwartier@alblasserwaard.nl 


   
           
           
               
   
Adres

Kerkstraat 10-12
3361 BP Sliedrecht

Tel. 078 - 221 0102
info@cb-development.nl

Linkedin  Instagram  Facebook

Menu

Diensten
Projecten

Actueel
Over ons
Contact
  Houwelingen Vastgoed    
    Copyright Crossing Borders  -  Alle rechten voorbehouden   |   Webdesign: Devaca