Telefoon  078 - 221 0102 |   Werken bij ons   |  Klantportaal
 
    Crossing Borders Development HOME       DIENSTEN       PROJECTEN       ACTUEEL Klik hier      OVER       CONTACT    
           
     
   

Actueel
Lancering familielijn
 

JULI 2020
Lancering familielijn©
Crossing Borders Development heeft deze week haar Familielijn© gelanceerd, ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en betaalbaarheid.

Meer weten

     

Start verkoop Wilhelminakwartier
 

JULI 2020
Verkoop Wilhelminakwartier Sliedrecht verloopt voorspoedig
Recent zijn we gestart met de verkoop van ons prachtige project Wilhelminakwartier op de oude ziekenhuislocatie in Sliedrecht. De verkoop verloopt voorspoedig. We hebben inmiddels ruim 60% van de appartementen verkocht.

Meer weten

     

Start verkoop Wilhelminakwartier
 

MAART 2020
Binnenkort: Start verkoop appartementen Wilhelminakwartier in Sliedrecht
De start van de verkoop komt dichterbij en we hebben Alblasserwaard makelaars gevraagd om de verkoop van de appartementen te begeleiden. De eerste versie van de projectwebsite staat online.

Meer weten

     

Een bewoner en de wethouder van Capelle aan den IJssel
 

FEBRUARI 2020
Eerste paal geslagen van 'Hof van Capelle'
In centrum van Capelle aan den IJssel is 13 februari 2020 de eerste paal geslagen voor het project Hof van Capelle. Op de locatie van het voormalig postkantoor worden 88 energieneutrale huur- en koopappartementen gerealiseerd.

Meer weten

     

Ben van der Plas en Jaap Kruithof
 

DECEMBER 2019
Eerste stap in ontwikkeling ziekenhuisterrein Sliedrecht
Op woensdag 18 december jongstleden ondertekenden de Gemeente Sliedrecht en projectontwikkelaar Crossing Borders Development uit Sliedrecht de anterieure overeenkomst ten behoeve van de ontwikkeling van 100 appartementen op de voormalige ziekenhuislocatie van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Sliedrecht.

Meer weten

     

Bouw project 'Heren van Broekgraaf' gestart
 

OKTOBER 2019
Bouw project 'Heren van Broekgraaf' gestart' 
In het bijzijn van veel toekomstige bewoners is afgelopen vrijdagmiddag in de stromende regen op ludieke wijze de eerste paal geslagen van nieuwbouwproject 'Heren van Broekgraaf'. Het project bestaat uit 31 energieneutrale 0 op de meter plus woningen, gelegen aan een mooie parkachtige waterstrook.

Meer weten

     

Eerste paal geslagen tweede fase Glasmeesters
 

SEPTEMBER 2019
Eerste paal geslagen tweede fase Glasmeesters 
In de Oostelijke Broekgraafzone in Leerdam is vorige week de eerste paal geslagen van de tweede fase van 'De Glasmeesters'. Het gaat hier om een innovatieve ontwikkeling van 76 energieneutrale appartementen.

Meer weten

     

Overdracht ziekenhuis
 

SEPTEMBER 2019
Ondertekening leveringsakte Albert Schweitzer Ziekenhuis
Het ziekenhuisgebouw in de Wilhelminastraat in Sliedrecht is officieel niet meer in bezit van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Met het ondertekenen van de akte van levering ging het over in handen van Crossing Borders Development.

Meer weten

     

Wilhelminakwartier Sliedrecht
 

JULI 2019
Project 'Wonen in het Wilhelminakwartier' gelanceerd.
Op het terrein van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Sliedrecht worden appartementen gebouwd. Wij als Sliedrechtse vastgoedontwikkelaar kunnen vandaag officieel de naam en het logo van het project bekendmaken!

Meer weten

     

Ziekenhuis Sliedrecht
 

APRIL 2019
Appartementen in ‘urban villa’s’ op voormalig ziekenhuisterrein
Op het terrein van het Albert Schweitzer ziekenhuis in de Wilhelminastraat in Sliedrecht komen appartementen in de vorm van ‘Urban Villa’s’. De overdracht vindt deze zomer plaats, kort nadat het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn intrek heeft genomen in een nieuwe vestiging binnen Sliedrecht.

Meer weten

     

Update Leerdam
 

MAART 2019
Bouw fase 1 project De Glasmeesters in volle gang
De bouw van de appartementen loopt voorspoedig. De fundering is gelegd en de contouren van de verdiepingen worden zichtbaar. Evenals de ruwbouw voor de stallinggarage. We hebben deze week weer een actuele video gemaakt van de status van de gebouwen uit de eerste fase. U kunt hem bekijken!

Meer weten

     

Broekgraafzone Leerdam
 

FEBRUARI 2019
Start verkoop Heren van Broekgraaf
De verkoop van de eerste fase van het nieuwbouwproject Heren van Broekgraaf is gestart. Via de website www.herenvanbroekgraaf.nl kunnen geïnteresseerden de woningen bekijken.

     

Hof van Capelle
 

FEBRUARI 2019
Start verkoop Hof van Capelle
Het betreft 66 energieneutrale koopappartementen in Capelle aan den IJssel vlakbij de metro, het winkelcentrum “De Koperwiek” en in een gebied dat volop in beweging is en bruist van de energie.
De verhuur van 22 huurappartementen zal pas medio 2020 plaatsvinden. Hiervoor kunt u al wel uw interesse kenbaar maken bij de makelaar.

     

Eerste paal Glasmeesters
 

JULI 2018
Eerste paal voor project De Glasmeesters
Op vrijdag 6 juli jl. is in de Oostelijke Broekgraafzone in Leerdam de eerste paal geslagen van “De Glasmeesters”. Het gaat hier om een innovatieve ontwikkeling van 76 energie neutrale appartementen.

Meer weten

     

Glasmeesters Leerdam
 

SEPTEMBER 2017
Start verkoop De Glasmeesters
In de oostelijke Broekraafzone te Leerdam realiseert Crossing Borders Development 17 luxe terrasvormige appartementen in fase 1. In fase 2 worden nog eens 17 luxe terrasvormige appartementen gerealiseerd. De verkoop is inmiddels van start gegaan.

     

Ontwikkeling PostNL Capelle
 

SEPTEMBER 2017
Herontwikkeling PostNL locatie Capelle aan den IJssel
Crossing Borders Development heeft de locatie van PostNL in Capelle aan den IJssel gekocht ten behoeve van de herontwikkeling naar circa 95 appartementen in 6-8 bouwlagen inclusief circa 400 m2 commerciële ruimten op de begane grond. Onder het maaiveld komt een parkeerkelder voor circa 100 auto’s. Het appartementencomplex wordt bijna energieneutraal (BENG) en gaat 'Hof van Capelle' heten.

     

   
           
           
               
   
Adres

Kerkstraat 10-12
3361 BP Sliedrecht

Tel. 078 - 221 0102
info@cb-development.nl

Linkedin  Instagram  Facebook

Menu

Diensten
Projecten

Actueel
Over ons
Contact
  Houwelingen Vastgoed    
    Copyright Crossing Borders  -  Alle rechten voorbehouden   |   Webdesign: Devaca