Telefoon  078 - 221 0102 |   Werken bij ons   |  Klantportaal
 
    Crossing Borders Development HOME       DIENSTEN       PROJECTEN       ACTUEEL Klik hier      OVER       CONTACT    
           
   

   
   

Actueel
Overdracht ziekenhuis
 

SEPTEMBER 2019
Ondertekening leveringsakte Albert Schweitzer Ziekenhuis
Het ziekenhuisgebouw in de Wilhelminastraat in Sliedrecht is officieel niet meer in bezit van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Met het ondertekenen van de akte van levering ging het over in handen van Crossing Borders Development.

Meer weten

     

Wilhelminakwartier Sliedrecht
 

JULI 2019
Project 'Wonen in het Wilhelminakwartier' gelanceerd.
Op het terrein van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Sliedrecht worden appartementen gebouwd. Wij als Sliedrechtse vastgoedontwikkelaar kunnen vandaag officieel de naam en het logo van het project bekendmaken!

Meer weten

     

Ziekenhuis Sliedrecht
 

APRIL 2019
Appartementen in ‘urban villa’s’ op voormalig ziekenhuisterrein
Op het terrein van het Albert Schweitzer ziekenhuis in de Wilhelminastraat in Sliedrecht komen appartementen in de vorm van ‘Urban Villa’s’. De overdracht vindt deze zomer plaats, kort nadat het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn intrek heeft genomen in een nieuwe vestiging binnen Sliedrecht.

Meer weten

     

Update Leerdam
 

MAART 2019
Bouw fase 1 project De Glasmeesters in volle gang
De bouw van de appartementen loopt voorspoedig. De fundering is gelegd en de contouren van de verdiepingen worden zichtbaar. Evenals de ruwbouw voor de stallinggarage. We hebben deze week weer een actuele video gemaakt van de status van de gebouwen uit de eerste fase. U kunt hem bekijken!

Meer weten

     

Broekgraafzone Leerdam
 

FEBRUARI 2019
Start verkoop Heren van Broekgraaf
De verkoop van de eerste fase van het nieuwbouwproject Heren van Broekgraaf is gestart. Via de website www.herenvanbroekgraaf.nl kunnen geïnteresseerden de woningen bekijken.

     

Hof van Capelle
 

FEBRUARI 2019
Start verkoop Hof van Capelle
Het betreft 66 energieneutrale koopappartementen in Capelle aan den IJssel vlakbij de metro, het winkelcentrum “De Koperwiek” en in een gebied dat volop in beweging is en bruist van de energie.
De verhuur van 22 huurappartementen zal pas medio 2020 plaatsvinden. Hiervoor kunt u al wel uw interesse kenbaar maken bij de makelaar.

     

Eerste paal Glasmeesters
 

JULI 2018
Eerste paal voor project De Glasmeesters
Op vrijdag 6 juli jl. is in de Oostelijke Broekgraafzone in Leerdam de eerste paal geslagen van “De Glasmeesters”. Het gaat hier om een innovatieve ontwikkeling van 76 energie neutrale appartementen.

Meer weten

     

Glasmeesters Leerdam
 

SEPTEMBER 2017
Start verkoop De Glasmeesters
In de oostelijke Broekraafzone te Leerdam realiseert Crossing Borders Development 17 luxe terrasvormige appartementen in fase 1. In fase 2 worden nog eens 17 luxe terrasvormige appartementen gerealiseerd. De verkoop is inmiddels van start gegaan.

     

Ontwikkeling PostNL Capelle
 

SEPTEMBER 2017
Herontwikkeling PostNL locatie Capelle aan den IJssel
Crossing Borders Development heeft de locatie van PostNL in Capelle aan den IJssel gekocht ten behoeve van de herontwikkeling naar circa 95 appartementen in 6-8 bouwlagen inclusief circa 400 m2 commerciële ruimten op de begane grond. Onder het maaiveld komt een parkeerkelder voor circa 100 auto’s. Het appartementencomplex wordt bijna energieneutraal (BENG) en gaat 'Hof van Capelle' heten.

     

   
           
           
               
   
Adres

Kerkstraat 10-12
3361 BP Sliedrecht

Tel. 078 - 221 0102
info@cb-development.nl

Linkedin  Instagram  Facebook

Menu

Diensten
Projecten

Actueel
Over ons
Contact
  Houwelingen Vastgoed    
    Copyright Crossing Borders  -  Alle rechten voorbehouden   |   Webdesign: Devaca