Telefoon  078 - 221 0102 |   Werken bij ons   |  Klantportaal
 
    Crossing Borders Development HOME       DIENSTEN       PROJECTEN       ACTUEEL Klik hier      OVER       CONTACT    
           
     
   

Diensten


Wij gebruiken voor onze projectontwikkeling de kennis en ervaring die wij zelf in huis hebben. Dit betreft kennis en ervaring op het gebied van bouwmanagement, het maken van audits van gebouwen (opname en risico-analyses) en de administratie, het beheer en het onderhoud van woningen c.q. appartementencomplexen.


Bouwmanagement  

Bouwmanagement
Bij bouwmanagement gaat het om de begeleiding van het bouwproces vanaf het initiatief tot en met de oplevering. De nadruk ligt op een zorgvuldige voorbereiding met een reële kostenraming, goed ontwerp- en tekenwerk, een heldere omschrijving van het werk en tenslotte de planning. Tijdens de bouw wordt de kwaliteit van allerlei onderdelen gecontroleerd d.m.v. metingen.Audits
Bij audits gaat het om de opname van de bouwkundige, constructieve en installatietechnische staat van een gebouw of groep van gebouwen, waarbij de nadruk ligt op risico’s en de daarmee samenhangende kostenposten voor een periode van 10 jaar. Beleggers die een pand of meerdere panden willen kopen kunnen via een dergelijke quickscan een goed beeld krijgen van de risico’s en de kosten.

 

Audits
Administratie  

Administratie, beheer en onderhoud
Dit betreft de administratie, het beheer en onderhoud van zowel bestaande woninggebouwen als nieuwe woningen en appartementencomplexen. De opdrachtgever krijgt elke maand een overzicht van de inkomsten en uitgaven en al het onderhoud wordt geregeld met vaste partijen via een Meerjarenonderhoudsplanning. De opdrachtgever weet daardoor precies welke financiele stromen er zijn en wordt verder volledig ontzorgd.


   
           
           
               
   
Adres

Kerkstraat 10-12
3361 BP Sliedrecht

Tel. 078 - 221 0102
info@cb-development.nl

Linkedin  Instagram  Facebook

Menu

Diensten
Projecten

Actueel
Over ons
Contact
  Houwelingen Vastgoed    
    Copyright Crossing Borders  -  Alle rechten voorbehouden   |   Webdesign: Devaca