Telefoon  078 - 221 0102 |   Werken bij ons   |  Klantportaal
 
    Crossing Borders Development HOME       DIENSTEN       PROJECTEN       ACTUEEL Klik hier      OVER       CONTACT    
           
   

   
   

Werkwijze en thema's


Wanneer wij starten met een project onderzoeken wij altijd eerst alle mogelijkheden van de locatie, de wensen van de klant of de eindgebruikers, de landschappelijke en de technische mogelijkheden. Dit leidt tot allerlei ideeën die wij vervolgens verder bestuderen. Het doel van dit onderzoek is om telkens het sterkste concept te selecteren. Dit doen wij in een proces met alle direct betrokkenen, via samenwerking en een heldere communicatie. Bij de verdere uitwerking van het concept spelen onze zeven thema’s een belangrijke rol.


Duurzame klantrelatie  

Duurzame klantrelaties
In de werkwijze van Crossing Borders Development staat de klant centraal. Onze communicatie is helder en wij beheersen het proces van idee tot en met oplevering. Ook betrekken we de omgeving, zoals bewoners, partners en gebruikers bij dit proces.Blijvende samenwerking
Als een project is opgeleverd is het voor ons nog niet klaar. Wij blijven u ondersteunen tijdens de exploitatieperiode van het vastgoed. U kunt daarbij denken aan een Vereniging van eigenaren of het beheer en onderhoud voor een woningbouwvereniging of belegger.

 

Blijvende samenwerkingInnovatieve concepten  

Innovatieve concepten
Het is verhelderend om elk project op ‘0’ te beginnen. Door marktonderzoek, stedenbouwkundige randvoorwaarden, technologische ontwikkelingen en grenzeloos denken te combineren ontstaan de mooiste projecten. Gericht op de toekomst met high end technieken. Via moderne presentatietechnieken krijgt u meteen gevoel bij het project.Gezond binnenmilieu
Een gezond binnenmilieu is meer dan alleen maar verse lucht. De toetreding van daglicht, de afscherming van directe zoninstraling, de temperatuur, de luchtvochtigheid en de gekozen materialen (gassen) spelen daarbij ook een belangrijke rol. Door bewuste keuzes te maken creëren wij een gezond binnenmilieu en een prettige leef- en werkomgeving.

 

Gezond binnenmilieuEnergiezuinig tot energieleverend  

Energiezuinig tot energieleverend
Wij zijn ons ervan bewust dat we zuinig om moeten gaan met de fossiele brandstoffen op deze aarde. Wij zetten ons daarom maximaal in om al onze projecten energiezuinig tot energieneutraal te maken. Als we daarvoor de mogelijkheden zien, creëren we zelfs energieleverende gebouwen.Duurzame en onderhoudsarme materialen
Cradle tot cradle is de ultieme vorm van duurzaam ondernemen. Wij streven ernaar om onderhoudsarme en zoveel mogelijk herbruikbare materialen in te zetten. We beperken daarmee de afvalstroom en verminderen tegelijkertijd de onderhoudskosten.

 

Duurzaam en onderhoudsarme materialenLevensloopbestendigheid  

Levensloopbestendigheid
Het beleid van de overheid is erop gericht om mensen steeds langer thuis te laten wonen. In al onze projecten verwerken wij maatregelen om zoveel mogelijk levensloopbestendig wonen mogelijk te maken. Daarbij bekijken wij zowel de flexibiliteit van de woning als de directe leefomgeving.


   
           
           
               
   
Adres

Kerkstraat 10-12
3361 BP Sliedrecht

Tel. 078 - 221 0102
info@cb-development.nl

Linkedin  Instagram  Facebook

Menu

Diensten
Projecten

Actueel
Over ons
Contact
  Houwelingen Vastgoed    
    Copyright Crossing Borders  -  Alle rechten voorbehouden   |   Webdesign: Devaca