Telefoon  078 - 221 0102 |   Werken bij ons   |  Klantportaal
 
    Crossing Borders Development HOME       DIENSTEN       PROJECTEN       ACTUEEL Klik hier      OVER       CONTACT    
           
     
   

Crossing Borders Development lanceert Familielijn©
(Betaalbaar & energiezuinig wonen voor iedereen)


Brochure familielijnCrossing Borders Development heeft deze week haar Familielijn© gelanceerd, ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en betaalbaarheid. Daarbij is rekening gehouden met verschillende doelgroepen. Het betreft een lijn van woningen met een woonoppervlak tussen 24 m² en 181 m² en varieert van startersappartementen tot herenhuizen. Dit concept maakt het voor vrijwel iedereen betaalbaar en bereikbaar om een energiezuinige woning te kopen of te huren. Het biedt een scala aan appartementen en grondgebonden woningen voor iedere levensfase.

De appartementen en grondgebonden woningen van de verschillende formaten kunnen zowel los van elkaar als in combinatie met elkaar worden gerealiseerd in een nieuwbouwwijk of op een inbreidingslocatie. De gevelbeelden liggen immers in elkaars verlengde. De Familielijn© ontleent haar naam enerzijds aan het feit dat de woningen architectonisch familie van elkaar zijn. Anderzijds biedt het voor zowel eenpersoonshuishoudens als voor iedere andere familiesamenstelling een mooie, duurzame woonbeleving.

BEKIJK/DOWNLOAD ONZE FAMILIELIJNBROCHURECrossing Borders Development zorgt met haar projecten al jarenlang voor uiteenlopende oplossingen voor belangrijke thema’s zoals energiezuinigheid en het reduceren van de CO2-uitstoot.
   
           
           
               
   
Adres

Kerkstraat 10-12
3361 BP Sliedrecht

Tel. 078 - 221 0102
info@cb-development.nl

Linkedin  Instagram  Facebook

Menu

Diensten
Projecten

Actueel
Over ons
Contact
  Houwelingen Vastgoed    
    Copyright Crossing Borders  -  Alle rechten voorbehouden   |   Beleidsverklaring   |   Webdesign: Devaca