Betaalbaar wonen

"Wij vinden dat woningen niet alleen energiezuinig en duurzaam moeten zijn, maar bovendien betaalbaar voor iedereen"
Duurzaam en betaalbaar voor iedereen
De Familielijn© - woningen van 24 m² tot 181 m²

Crossing Borders Development heeft de Familielijn© ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en betaalbaarheid. Daarbij is rekening gehouden met verschillende doelgroepen. Het betreft een lijn van woningen met een woonoppervlak tussen 24 m² en 181 m² en varieert van startersappartementen tot herenhuizen.

 

Dit concept maakt het voor vrijwel iedereen betaalbaar en bereikbaar om een energiezuinige woning te kopen of te huren. Het biedt een scala aan appartementen en grondgebonden woningen voor iedere levensfase.

 

Klik hier voor de FAMILIELIJN BROCHURE >

"Een familie van startersappartementen tot herenhuizen"
In een nieuwbouwwijk of op een inbreidingslocatie
Flexibel qua locatie en architectuur

De appartementen en grondgebonden woningen van de verschillende formaten kunnen zowel los van elkaar als in combinatie met elkaar worden gerealiseerd in een nieuwbouwwijk of op een inbreidingslocatie. De gevelbeelden liggen immers in elkaars verlengde.

 

We kunnen het gevelbeeld overigens eenvoudig aanpassen (klassieker of juist moderner) naar de wensen voor een specifieke locatie. De Familielijn© ontleent haar naam enerzijds aan het feit dat de woningen architectonisch familie van elkaar zijn. Anderzijds biedt het voor zowel eenpersoonshuishoudens als voor iedere andere familiesamenstelling een mooie, duurzame woonbeleving.

Kleine appartementen voor jongeren en starters
24 tot 48 m²

“Je bent recent afgestudeerd en hebt net afscheid genomen van je jaargenoten in het studentenhuis. Je bent er echt aan toe om zelfstandig te gaan wonen. Voorlopig ga je even terug naar je ouders, want je bent al maanden bezig met zoeken en kunt nog steeds geen betaalbare woning vinden. Dat is de realiteit waar tienduizenden starters in Nederland dagelijks tegenaan lopen”.

 

Wij bieden voor deze doelgroep al een energiezuinig appartement aan, waarvan het woonoppervlak start bij 24 m². Mocht je iets meer budget hebben, dan kun je de keuze maken uit een wat groter appartement van 36 m² met een aparte slaapkamer of een variant waarbij je de beschikking hebt over 48 m² woonoppervlak met twee slaapkamers.                                                                                                                                                                            

Rug-aan-rug woningen voor starters, jonge gezinnen, alleenstaanden en senioren
62 m²

Deze rug-aan-rug woningen bieden een betaalbare oplossing voor bijvoorbeeld senioren, die nog niet toe zijn aan een appartement. Ook voor starters, jonge gezinnen en alleenstaanden is dit een mooie oplossing als je een betaalbare, energiezuinige woning zoekt en bovendien graag buiten zit.

"Iedereen een eigen kamer"
Kleine en middelgrote geschakelde woningen
80 tot 120 m²

“Vijf jaar geleden ben je gaan samenwonen in het bovenhuis dat je partner al huurde tijdens jullie gezamenlijke studie. Eigenlijk was de woning al vanaf het begin niet heel praktisch met die grote woonkamer en maar 1 slaapkamer, maar wel heel gezellig. De huur gaat echter steeds verder omhoog en er is een baby op komst”.

 

De rijwoningen in onze famielijn hebben een woonoppervlak vanaf 80 m² en zijn uitermate geschikt voor jonge gezinnen en ze zijn nog betaalbaar ook. De integrale woonlasten worden in veel gevallen flink lager bij de stap naar een dergelijke woning.

"Een groot gezin"
Grote geschakelde herenhuizen
124 tot 181 m²

Als je simpelweg groter wilt gaan wonen als doorstromer, er opnieuw gezinsuitbreiding op komst is of je gaat met zijn allen als samengesteld gezin op zoek naar een grote woning, zodat iedereen zijn eigen plek heeft in huis….

 

Dan zijn deze grote geschakelde herenhuizen ideaal!