Over ons

Crossing Borders Development
Ontwikkeling van woningen en bedrijfsonroerendgoed (BOG)

Ontwikkelen en realiseren van zowel woningbouwprojecten als bedrijfsonroerendgoed staat bij ons centraal.

 

Woningbouwontwikkeling

Wij ontwikkelen en realiseren energiezuinige, duurzame woningbouwprojecten voor alle doelgroepen. Wij werken vanuit creatieve concepten en woonoplossingen met onder andere oog voor betaalbaarheid. Hierbij bieden woningen voor jongeren, starters, eenpersoonshuishoudens, jonge gezinnen, doorstromers, grote gezinnen en senioren.

 

Daarnaast hebben wij ook ervaring met de ontwikkeling en realisatie van huurwoningen voor doelgroepen met een zorgvraag. Gasloos ontwikkelen en bouwen is bij ons vanaf 2016 al een standaard randvoorwaarde.

 

Ontwikkeling bedrijfsonroerendgoed (BOG)

Wij ontwikkelen en realiseren ook uiteenlopende bedrijfsonroerendgoed projecten.

 

Bedrijfsonroerendgoed ontwikkelen wij met de wensen en ideeën van de eindgebruiker als uitgangspunt. Als wij vroegtijdig met een opdrachtgever alle wensen en eisen (PvE) goed in kaart kunnen brengen, dan heeft het onze sterke voorkeur om op design & build basis samen te werken.

 

Hierbij kunnen wij volledig ontzorgen en nemen zowel de ontwerp- als realisatiefase van een project integraal aan. Bij een design & build traject is het ook mogelijk om het onroerend goed bij ons onder te brengen en van ons terug te huren.

 

 

 

Kopers, huurders & professionele partijen

Voor ieder project brengen wij al onze creativiteit, kennis, kunde en enthousiasme in stelling. Wij zijn vindingrijk en in staat om grenzeloos te denken. Ons vertrekpunt is altijd de wens van de klant. Dat kunnen kopers of huurders zijn of professionele partijen zoals gemeenten, beleggers en woningbouwverenigingen.

 

Kennis & kwaliteit

Alle kennis en ervaring om projecten te ontwikkelen en realiseren hebben wij in huis.

 

Bij ieder project betrekken we naast de architect ook een landschapsarchitect, die er zorg voor draagt dat het ontwerp mooi opgaat in haar natuurlijke omgeving. Wij ontwerpen bij ieder project een goed doordachte mobiliteitsoplossing op maat, waarbij wij een optimale mix maken van deelauto’s, deelfietsen, opstelplaatsen en oplaadmogelijkheden voor scootmobiels, elektrische en hybride auto’s en elektrische fietsen. Bovendien denken wij na over een slimme ontsluiting.

 

 

Daarnaast hebben wij ons eigen innovatieve bouwbedrijf voor de realisatie van enkel onze eigen nieuwbouwprojecten.

 

Meer informatie over ons bouwbedrijf kunt u lezen op de pagina Bouwbedrijf

 

“Het verhaal achter onze bedrijfsnaam”

 


Crossing

Groen, duurzaam en energiezuinig ontwikkelen vanuit een moderne visie

 


Borders

Grensverleggende woonconcepten en vastgoedoplossingen

 


Development

Ontwikkelen van nieuwbouwwoningen voor alle doelgroepen en duurzaam bedrijfsonroerendgoed

Directeur
Jaap Kruithof

“Als directeur en mede-eigenaar van Crossing Borders Development & Building Solutions zorg ik voor de planontwikkeling van onze projecten. Centrale thema’s hierbij zijn duurzaamheid, een integrale aanpak, innovatie en aandacht voor samenwerking. Om zo iedere keer tot het beste resultaat te komen.

 

Het is mijn passie om het maximaal mogelijke uit onze projecten te halen op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, een gezonder binnenmilieu, energiezuinigheid en het bedenken van vernieuwende woonconcepten en duurzaam bedrijfsonroerendgoed”.

Commercieel Directeur
Flip van den Heuvel

“Als commercieel directeur en mede-eigenaar van onze bedrijven ben ik verantwoordelijk voor zowel de aankoop van interessante locaties als de verkoop van onze projecten aan corporaties en beleggers en (via makelaars aan) kopers. Dagelijks ben ik bezig met de marketing en communicatie rondom onze organisatie. Ik heb een passie voor innovatie en ben altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

Ik steek veel energie in de relatie met gemeenten en andere partijen met wie wij gezamenlijk projecten realiseren. Hierbij ben ik op zoek naar vernieuwende samenwerkingsmodellen waarbij kwaliteit, transparantie en het nakomen van de afspraken met en door alle partijen centraal staan”.

 

Neem contact op

Wij komen graag in contact met u. Meer van ons weten? U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

 

Klik hier voor onze Privacyverklaring

 

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Je vraag / Opmerking
Verzenden