Over ons

Crossing Borders Development
Innovative Real Estate

Ontwikkeling en realisatie van energiezuinige, duurzame woningbouwprojecten voor alle doelgroepen staat bij ons centraal. Daarbij werken wij vanuit creatieve concepten en woonoplossingen met onder andere oog voor betaalbaarheid.

 

Wij bekijken bij ieder project de mogelijkheid om voor een deel sociale huurwoningen op te nemen in het aanbod. Daarnaast hebben wij ook ervaring met de ontwikkeling en realisatie van huurwoningen voor doelgroepen met een zorgvraag.

 

Wij bieden woningen voor jongeren, starters, eenpersoonshuishoudens, jonge gezinnen, doorstromers, grote gezinnen en senioren. Gasloos ontwikkelen en bouwen is bij ons vanaf 2016 al een standaard randvoorwaarde.

Kopers, huurders & professionele partijen

Voor ieder project brengen wij al onze creativiteit, kennis, kunde en enthousiasme in stelling. Wij zijn vindingrijk en in staat om grenzeloos te denken. Ons vertrekpunt is altijd de wens van de klant. Dat kunnen kopers of huurders zijn of professionele partijen zoals gemeenten, beleggers en woningbouwverenigingen.

 

Kennis & kwaliteit

Alle kennis en ervaring om projecten te ontwikkelen en realiseren hebben wij in huis.

 

Bij ieder project betrekken we naast de architect ook een landschapsarchitect, die er zorg voor draagt dat het ontwerp mooi opgaat in haar natuurlijke omgeving. Wij ontwerpen bij ieder project een goed doordachte mobiliteitsoplossing op maat, waarbij wij een optimale mix maken van deelauto’s, deelfietsen, opstelplaatsen en oplaadmogelijkheden voor scootmobiels, elektrische en hybride auto’s en elektrische fietsen. Bovendien denken wij na over een slimme ontsluiting.

 

Wij zijn in het bezit van een ISO 9001 certificering en borgen daarmee de kwaliteit van al onze bedrijfsprocessen.

 

Daarnaast hebben wij ons eigen innovatieve bouwbedrijf voor de realisatie van enkel onze eigen nieuwbouwprojecten.

 

Meer informatie over ons bouwbedrijf kunt u lezen op de pagina Bouwbedrijf

 

“Het verhaal achter onze bedrijfsnaam”

 


Crossing

Wij verbeteren onze groene, duurzame werkwijze continu en ontwikkelen vanuit een prefab filosofie. Hierdoor verkorten wij de bouwtijd en dragen bij aan reductie van de CO2 uitstoot

 


Borders

Wij zijn grensverleggend als het gaat om nieuwe woonoplossingen en creatieve ideeën

 


Development

Wij ontwikkelen projecten voor alle doelgroepen, van starters tot senioren en met oog voor betaalbaarheid
Directeur
Jaap Kruithof

“Als directeur en mede-eigenaar van Crossing Borders Development & Building Solutions zorg ik voor de planontwikkeling van onze projecten. Centrale thema’s hierbij zijn duurzaamheid, een integrale aanpak, innovatie en aandacht voor samenwerking. Om zo iedere keer tot het beste resultaat te komen.

 

Het is mijn passie om het maximaal mogelijke uit onze projecten te halen op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, een gezonder binnenmilieu, energiezuinigheid en het bedenken van vernieuwende woonconcepten”.

Commercieel Directeur
Flip van den Heuvel

“Als commercieel directeur en mede-eigenaar van onze bedrijven ben ik verantwoordelijk voor zowel de aankoop van interessante locaties als de verkoop van onze projecten aan corporaties en beleggers en (via makelaars aan) kopers. Dagelijks ben ik bezig met de marketing en communicatie rondom onze organisatie. Ik heb een passie voor innovatie en ben altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

Ik steek veel energie in de relatie met gemeenten en andere partijen met wie wij gezamenlijk projecten realiseren. Hierbij ben ik op zoek naar vernieuwende samenwerkingsmodellen waarbij kwaliteit, transparantie en het nakomen van de afspraken met en door alle partijen centraal staan”.

 

Neem contact op

Wij komen graag in contact met u. Meer van ons weten? U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

 

Klik hier voor onze Privacyverklaring

 

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Je vraag / Opmerking
Verzenden