Werken bij ons

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wie zijn wij?

Wij zijn een moderne en innovatieve organisatie, actief in projectontwikkeling en bouw. Projectontwikkelaar Crossing Borders Development en Bouwbedrijf Crossing Borders Building Solutions behoren tot dezelfde groep bedrijven.

"Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek"

Wat doen wij?

Wij werken in een moderne kantooromgeving. Ons gezamenlijke doel is om vanuit een vooruitstrevende visie mooie woningbouwprojecten te ontwikkelen en te realiseren voor alle doelgroepen. Duurzaamheid en innovatie zijn daarbij belangrijke elementen. Momenteel zijn wij onder andere bezig met het ontwikkelen en realiseren van grondgebonden energie leverende woningen en hebben wij een woningbouwconcept waarbij wij jongeren en starters de kans geven op een duurzame en betaalbare nieuwbouwwoning.

 

Wie ben jij?

Zoek je een baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je te ontplooien? Zoek je een bedrijf dat ondernemerschap stimuleert? Neem dan contact op met Flip van den Heuvel via telefoonnummer 06-12602951 of per e-mail via  f.vandenheuvel@cb-development.nl

Neem direct contact op

Wij komen graag in contact met u. Meer van ons weten? U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Naam
Achternaam
E-mail
Telefoonnummer
Je opmerking / Bericht
Verzenden