Start verkoop Hof van Capelle

De verkoop van de energieneutrale appartementen op de voormalige PostNL locatie in Capelle aan den IJssel is gestart. Er zijn 88 huur- en koopappartementen voorzien op de centrumlocatie vlakbij winkelcentrum De Koperwiek. Het winkelcentrum is volop in ontwikkeling. Het gehele gebied krijgt de komende jaren een upgrade. Als u meer informatie wilt over deze prachtige appartementen bezoekt u dan de projectwebsite: www.hof-van-capelle.nl

 

       

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Capelle aan den IJssel is gelegen aan de rivier de Hollandse IJssel. De gemeente strekt zich uit langs deze rivier tot aan de monding van de Nieuwe Maas. De rivier heeft in de historie van Capelle aan den IJssel dan ook een belangrijke rol gespeeld. De gemeente heeft alle voorzieningen van een kleine stad met zo’n 70.000 inwoners. Het heeft de faciliteiten van de metropoolregio Rotterdam-Den Haag binnen handbereik.

 

Rustig wonen in een bruisende omgeving

Het project Hof van Capelle bevindt zich in een gebied waar veel gebeurt. Eind 2016 is het nieuwe IJsselcollege opgeleverd. De oplevering van Sportcomplex De Pelikaan met sportzalen en een zwembad wordt begin 2020 verwacht. De basisscholen Capelse Schoolvereniging (CSV) en de Eben Haëzerschool (EHS) zijn hier gehuisvest evenals het jongerencentrum Capsloc.

Een dynamisch gebied voor degene die van levendigheid houdt, maar zich ook terug willen kunnen trekken in de geborgenheid van het Hof van Capelle.