Binnenkort: start verkoop Wilhelminakwartier

 

In december 2019 hebben wij samen met de Gemeente Sliedrecht de anterieure overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van 100 appartementen op de oude ziekenhuislocatie van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Sliedrecht. De start van de verkoop komt dichterbij en we hebben Alblasserwaard makelaars gevraagd om de verkoop van de appartementen te begeleiden.

 

Klik hier voor de project brochure >

Klik hier voor de project website >


Wilhelminakwartier

Het project heeft inmiddels een prachtige naam gekregen, het Wilhelminakwartier. Het dankt haar naam aan de 4 urban villa’s die als kwartier, met de centraal gelegen entrees aan het middenplein, bereikbaar zijn vanaf de Wilhelminastraat.

 

Het plan betreft 4 urban villa’s in een groene omgeving met het parkeren uit het zicht weggewerkt onder dijkniveau. Er komen 100 appartementen variërend van 62 m² tot 160 m², dus voor ieder wat wils. Het plan heeft uiteenlopende plattegronden voor verschillende doelgroepen van starter en doorstarter tot en met senioren. De appartementen hebben grote buitenruimten, veel daglichtinval, zijn energiezuinig en zeer comfortabel uitgevoerd met onder andere vloerverwarming, vloerkoeling en luxe badkamers. Bovendien is er veel aandacht besteed aan de invulling van het groen in de directe omgeving.


Uitzicht

Het verkoopteam van Alblasserwaard Makelaardij heeft onlangs een kijkje genomen in het oude ziekenhuis. Bekijk hier de beelden van het uitzicht.

 

 


Uw wensen voor een nieuw appartement

Wij zijn uiteraard erg benieuwd naar wat u belangrijk vindt bij een nieuwe woning. Wilt u aan ons laten weten wat uw wensen zijn?

 

U kunt uw wensen en gegevens achterlaten op www.wilhelminakwartier.nl. Hier kunt u ook een indruk opdoen van hoe de appartementen er straks uit komen te zien.

 

In een volgende update brengen we u op de hoogte van de planning voor de verkoop van de appartementen. Heeft u in de tussentijd vragen, dan kunt contact opnemen met Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs via wilhelminakwartier@alblasserwaard.nl