Ondertekening leveringsakte Albert Schweitzer Ziekenhuis

Het ziekenhuisgebouw in de Wilhelminastraat in Sliedrecht is officieel niet meer in bezit van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Met het ondertekenen van de akte van levering ging het over in handen van Crossing Borders Development. De Sliedrechtse projectontwikkelaar gaat op de bijna 8000 vierkante meter grond in het centrum van het dorp circa honderd appartementen bouwen, bedoeld voor starters en senioren, verdeeld over vier ‘urban villa’s’ in een groene omgeving. Het project heet Wilhelminakwartier.

Directeur Jaap Kruithof laat weten dat de laatste puntjes op de i van het projectplan dit najaar worden gezet, in overleg met de omwonenden. “We rekenen erop dat de definitieve verkoopbrochure onder de kerstboom zal liggen.” Als alles daarna volgens de planning verloopt, kan de sloop van het bestaande gebouw in het najaar van 2020 beginnen. Eerder dit jaar hebben zich al een kleine duizend mensen laten registreren met belangstelling voor het Wilhelminakwartier.

Wilhelminakwartier Sliedrecht

Directeur Jaap Kruithof van Crossing Borders Development (midden) tekent de akte van levering met directeur Peter van der Meer van het Albert Schweitzer ziekenhuis (rechts) onder toeziend oog van notaris Hans Koppelaar.