Bouwbedrijf

"Wij realiseren woningen en bedrijfs onroerend goed"

Met alles in eigen beheer kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en tegelijkertijd concurrerend blijven. Wij bouwen woningen, appartementencomplexen en bedrijfs onroerend goed. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met renovatie en transformatie van bestaande gebouwen.

 

Door zoveel mogelijk prefabmatig te werken reduceren wij de bouwtijd en daarmee de CO2 footprint van onze projecten.

 

Wij hebben een betrouwbaar netwerk van gespecialiseerde adviseurs, onderaannemers en toeleveranciers met wie wij al jarenlang samenwerken.

 

  Wij zijn aangesloten bij Woningborg.

Design & build

Als wij vroegtijdig met een opdrachtgever alle wensen en eisen (PvE) goed in kaart kunnen brengen, heeft het onze sterke voorkeur om op design & build basis samen te werken. Wij nemen dan zowel de ontwerp- als realisatiefase van een project integraal aan.

 

Dat heeft grote voordelen voor onze opdrachtgever. Zeker bij projecten waar een krappe planning van toepassing is, er specifieke uitvoeringsrisico’s zijn of waar de zekerheid van een vaste prijs in een zo vroeg mogelijk stadium belangrijk is.

 

Onze opdrachtgever heeft 1 contactpersoon voor het gehele traject en er wordt in teamverband samengewerkt, waarbij alle creativiteit van de verschillende teamleden optimaal wordt benut. Omdat ieder project vanuit een LEAN perspectief wordt benaderd, kan een hoge kwaliteit worden bereikt binnen het vooraf gestelde budget van de opdrachtgever.

 

 

Prefab bouwen

Daar waar mogelijk bouwen wij onze projecten met prefab elementen. Wij werken hiervoor samen met onze vaste partners, die net als wij zeer hoge eisen hebben. Het bouwen met prefab elementen heeft grote voordelen. Wij kunnen een hoge kwaliteit garanderen en de kwaliteit is ook constanter.

 

 

Projecten kunnen bovendien in een veel kortere bouwtijd worden gerealiseerd en er worden tijdens de bouw geen onnodige fouten gemaakt. Een woning, die met prefab elementen wordt gebouwd, is ook sneller wind- en waterdicht wat ook een groot voordeel is.

LEAN gedachtengoed

Omdat wij prefab bouwen combineren met het LEAN gedachtengoed, werken wij samen op een slimme en doordachte wijze. Dit doen wij op basis van een hoog kostenbewustzijn en wij hanteren daarbij een strakke planning. Ook hierdoor gaat er geen onnodige tijd verloren tijdens de bouw.