De Glasmeesters

In de Oostelijke Broekgraafzone zijn/worden 76 terrasvormige appartementen gerealiseerd. Het betreft 34 koop- en 42 huurappartementen. Er is veel aandacht besteedt aan de architectuur. De appartementen hebben veel daglichtinval en royale terrassen. Dit is het eerste project in het uitbreidingsgebied in Leerdam met energieneutrale appartementen.  Alle appartementen hebben  vloerverwarming en vloerkoeling. Onder de gebouwen is voor de bewoners een half verdiepte parkeergarage gerealiseerd. Het parkeren ligt verzonken in het maaiveld.

 

Klik hier voor de project brochure >

76 energieneutrale appartementen in een groene omgeving
Type project4 energieneutrale appartementencomplexen
Aantal76 appartementen, 34 koop- en 42 huurappartementen
Woonoppervlakte 65 tot 145 m²
StatusGerealiseerd
"Energieneutrale appartementen van klein tot groot en zowel huur als koop"
Centraal in Nederland en dichtbij de uitvalswegen

Leerdam is centraal gelegen in midden-Nederland en ligt dicht bij de uitvalswegen A2 en A15. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, en ‘s-Hertogenbosch zijn daardoor snel te bereiken. Het project ligt op een prominente plek in nieuwbouwwijk de Broekgraaf. In de Broekgraafzone wordt wonen in een weidse opzet gecombineerd met groen en waterpartijen.

De wijk is populair vanwege de mooie omgeving en de gunstige ligging ten opzichte van het centrum en het treinstation van Leerdam, dat op 5 tot 10 minuten fietsafstand ligt. Een busstation ligt op nog geen 5 minuten fietsafstand van de Broekgraaf. Er is een winkelcentrum in de nabije omgeving gevestigd. De bouw van een brede school aan de rand van de Broekgraaf is gepland.

Groen, duurzaam & energiezuinig
Grensverleggende woonconcepten en vastgoedoplossingen
Ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed