Parc Clinckenbergh

Crossing Borders Development ontwikkelt en bouwt 100 nieuwbouwappartementen op de locatie van voormalig verzorgingshuis De Klinkenberg in Ede.

De Gemeente Ede heeft een stedenbouwkundig plan en bestemmingsplan vastgesteld dat de ontwikkeling en realisatie van 100 appartementen mogelijk maakt. Crossing Borders Development heeft de locatie daarom gekocht.

 

Na de sloop van De Klinkenberg verrijzen er twee nieuwe gebouwen. In het eerste gebouw worden 60 koopappartementen ondergebracht. In het tweede gebouw komen 40 huurappartementen voor senioren. Deze worden door Woonzorg Nederland verhuurd.

 

Lees hier het PERSBERICHT

100 appartementen op voormalige locatie van De Klinkenberg
Type project2 gebouwen met appartementen
Aantal60 koop- en 40 huurappartementen
Woonoppervlakte (koop)circa 89 tot en met 187 m²
StatusIn verkoop
Interesse in een luxe appartement in een parkachtige omgeving? Zie: www.parc-clinckenbergh.nl
Wonen in het groen vlakbij het centrum van Ede

De Gemeente Ede ligt in de provincie Gelderland, centraal in Nederland. Onder de Gemeente Ede vallen de dorpen Bennekom, Deelen (buurtschap), De Klomp, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, Lunteren, Otterlo en Wekerom.

 

Ede is met de auto gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A12 of A30. Met de train is Ede goed bereikbaar vanaf Arnhem (10 minuten), Utrecht (25 minuten) en Amersfoort (35 minuten).

De gemeente telt vier treinstations: Ede-Wageningen, Ede-Centrum, Lunteren en Veenendaal-De Klomp. Vanaf station Ede-Wageningen kun je met de bus de omliggende dorpen bereiken.

Groen, duurzaam & energiezuinig
Grensverleggende woonconcepten
Ontwikkelen voor alle doelgroepen