Parc Clinckenbergh

Crossing Borders Development ontwikkelt en bouwt 118 nieuwbouwappartementen op de locatie van voormalig verzorgingshuis De Klinkenberg in Ede.

De Gemeente Ede heeft een stedenbouwkundig plan en bestemmingsplan vastgesteld dat de ontwikkeling en realisatie van deze appartementen mogelijk maakt. Crossing Borders Development heeft de locatie daarom gekocht.

Na de sloop van De Klinkenberg verrijzen er twee nieuwe gebouwen. In het eerste gebouw worden 78 koopappartementen ondergebracht.

 

Zodra de vergunning onherroepelijk is kunnen wij starten met saneren en slopen van het restant van De Klinkenberg en aansluitend daarop gaan we starten met de bouw van het koopgebouw. 

 

In het tweede gebouw komen 40 huurappartementen voor senioren. Deze worden door Woonzorg Nederland verhuurd.

 

Lees hier het PERSBERICHT

 

 

118 appartementen op voormalige locatie van De Klinkenberg
Type project2 gebouwen met appartementen
Aantal78 koop- en 40 huurappartementen
Woonoppervlakte (koop)39 m² tot en met 130 m²
Status70% VERKOCHT
"Werken in de stad, wonen in het groen" - Vanaf station Ede-Wageningen binnen 10 minuten per trein op Arnhem Centraal en binnen 24 minuten op Utrecht Centraal!
Wonen in het groen vlakbij het centrum en alle voorzieningen

De Gemeente Ede ligt in de provincie Gelderland, centraal in Nederland. Onder de Gemeente Ede vallen de dorpen Bennekom, Deelen (buurtschap), De Klomp, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, Lunteren, Otterlo en Wekerom.

 

Ede is met de auto gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A12 of A30. Met de trein is Ede (station Ede-Wageningen) goed bereikbaar vanaf Arnhem (10 minuten), Utrecht (24 minuten), Amersfoort (35 minuten) en Amsterdam (53 minuten).

De gemeente telt vier treinstations: Ede-Wageningen, Ede-Centrum, Lunteren en Veenendaal-De Klomp. Vanaf station Ede-Wageningen kun je met de bus de omliggende dorpen bereiken.

 

Momenteel wordt station Ede-Wageningen volledig vernieuwd. Het nieuwe station is naar verwachting in 2024 klaar.

Het wordt een toegankelijk, goed bereikbaar en duurzaam station met moderne voorzieningen voor reizigers. Er komt een nieuw busstation, er worden nieuwe fietsenstallingen geplaatst, de loop- en fietsroutes worden verbeterd en er komen meer parkeerplaatsen. Hierdoor gaat overstappen straks sneller en gemakkelijker. Ook het spoor wordt aangepast zodat treinen niet meer op elkaar hoeven te wachten. Aan de rand van het station komt een mooi stadspark.

 

Groen, duurzaam & energiezuinig
Grensverleggende woonconcepten en vastgoedoplossingen
Ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed